+31 88 20 80 810 info@levanimo.nl
Selecteer een pagina

Tijl Koenderink

Oprichter

Tijl is een onderwijsexpert die zich vanuit verschillende kanten bezighoudt met de ontwikkeling en ondersteuning van scholen. Hij startte Novilo, dat zich met name bezighoudt met opleidingen en ondersteuning op het gebied van hoogbegaafdheid. Ook is hij nauw betrokken bij Feniks Talent (voor hoogbegaafde drop-outs) en zette hij zijn eigen innovatieve school op, de School of Understanding in Amstelveen. Tijl heeft zelf een lastige schooltijd gehad, en wil om deze reden het onderwijs nu zo goed mogelijk maken. Dit doet hij onder meer door scholen en leerkrachten te helpen met innovatie.

 

 

Claartje van der Meer

Projectmanager GroeiWijs

Claartje is een projectmanager met ervaring in zowel het onderwijs als in software ontwikkeling. Na een aantal jaren in het basisonderwijs en vele jaren in het bedrijfsleven brengt ze nu haar kennis en ervaring in de praktijk in het realiseren van software ter ondersteuning van innovatief onderwijs. Vanuit die rol houdt zij zich bezig met de ontwikkeling van de GroeiWijs: een flexibel leerlingvolgsysteem dat als doel heeft de leerkracht te ontzorgen en de leerling in de bestuurdersstoel te zetten van zijn eigen ontwikkeling. Alles op een plek en geautomatiseerd wat automatisch kan. Zo kan de leerkracht zijn tijd besteden aan wat er echt toe doet: interactie met de leerling.

Milou Segers

Coördinator Levenshouding

Milou is een bevlogen leerkracht/directielid van de School of Understanding. Met haar master in Sociale Psychologie is ze nieuwsgierig van aard en oprecht geïnteresseerd in gedrag. Als leerkracht is ze gericht op ontwikkeling van de kinderen., Levenshouding en positieve psychologie spelen hierin een belangrijke rol. Zelf is ze hiervan een voorbeeld: Milou’s lijfspreuk is ‘be the change you want to see in the world’. Bij Levanimo is ze verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de leerlijn op het gebied van levenshouding. Ook coacht ze mensen die bezig zijn met de ontwikkeling van e-learning. Daarbij combineert ze graag wetenschappelijke inzichten met best practices.